La Maria Corte va estudiar il·lustració a l'Escola Massana de Barcelona, on es va graduar el 2009. Aquell mateix any va ser guardonada amb el Premi Nacional INJUVE, que atorga el Govern d'Espanya.

En la seva obra predomina l'interès per la descomposició de l'espai a través de l'ús creatiu de la geometria i la ruptura de les convencions clàssiques de representació del cos humà. La seva recerca formal es combina amb una sensibilitat cromàtica particular, caracteritzada per l'extrema cura en l'aplicació de textures singulars.

La seva producció abasta un ampli repertori de registres: portades de llibres, cartells, premsa, publicitat, animació, il·lustració infantil i pedagògica, així com el desenvolupament de projectes personals. Ha col·laborat amb les revistes BBC Music Magazine, Major Baseball League Magazine, Deloitte University Press, The Deal, Connecticut Magazine, Apartament Magazine, Psychologies, LeCool, The Tablet, Orsay o Descobrir Catalunya, entre d'altres. També ha realitzat cobertes i il·lustracions per a diversos diaris de diferents països, com ara The New York Times, The Wall Street Journal, Corriere della Sera, Il Sole, La Vanguardia, o Diari de Tarragona. En el panorama editorial, ha treballat per a Grup Planeta, Edicions del Serbal i Orsai Edicions. Destaca, en l'àmbit infantil, el treball realitzat per al Minimúsica, cicle de músiques modernes infantil produït per la discogràfica Sones.

A nivell institucional, el seu treball ha estat requerit, a Espanya, per entitats com el Ministeri de Cultura i Educació del Govern d'Espanya, la Generalitat de Catalunya, l'Ajuntament de Barcelona i la Universitat de Barcelona.

® Maria Corte. All rights Reserved
Designed by Elisenda Muns